Tiskarna - Center tiska Aerotisk - Tisk vizitk GRATIS

Tisk vizitk GRATIS

Brezplačni tisk vizitk - GRATIS VIZITKE

Kako do 66 brezplačnih vizitk? Vizitke so odlično tržno orodje, tako za prodajo in razvoj posla, kot tudi če iščete zaposlitev. Pri vizitki je pomembno, da važne podatke izpostavite - torej email, telefon oz. druga pot, po kateri želite, da vas nekdo kontaktira. Prav tako je smiselno, da ji dodate prepoznavnost in edinstvenost, po kateri si vas bodo zapomnili. Če potrebujete pomoč za oblikovanje vizitk nas kontaktirajte.

Vizitke izdelamo in pošljemo popolnoma brezplačno, veseli pa bomo, če boste všečkali naše FB strani in nam sledili na twitterju.

Vizitke so natisnjene obojestransko, na osnovni 300 g material, brez plastifikacije ali druge posebne dodelave. 

Tehnična navodila: pošljite nam izdelano datoteko za tisk na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in pri grafični pripravi upoštevajte naslednja navodila:


1. Velikost vizitke naj bo 85x55 mm
2. Upoštevajte tehnična navodila na http://design.centertiska.net
3. Načeloma so vizitke odpremljene v največ 5 delovnih dneh, vendar občasno lahko traja tudi kak dan dlje
4. Upoštevajte prosim, da je na hrbtni strani naša reklama ki zavzame do 40% prostora (torej celotna širina / višina pri ležeči vizitki v višino cca 2 cm, pri pokončni vizitki pa cca 3,5 cm

 

Predloga za grafično pripravo brezplačnih vizitk z oglasom pokončna.

Predloga za grafično pripravo brezplačnih vizitk z oglasom ležeča.

 

Zaradi omejitve spletnega sistema se vam prikaže cena 26 EUR, vendar vam za te vizitke ne zaračunamo nič, tudi odpremljene (poslane) so brezplačno.  Za druge zanimive ponudbe ugodnega tiska se prijavite na našo listo za obveščanje Tiskarne.


 

Naklada:

Za prikaz izračuna cene se morate prijaviti v sistem.

Naročilo tiska

Trenutno ni naročil

Hitra registracija

Prijava

Prijava na novice

* obvezno polje